Kundomdöme

Sagt av våra kunder

 

 

2015-10-28

av Sophie

 

Putsa och måla om fasad.

 

Kundens omdöme

Valle har varit jätteduktig och målat om våran fasad. Han höll tider och priser och vi är kort och gott väldigt nöjda!

 

 

2015-09-25

av Leif

 

Renoveringar samt målningsarbete

 

Kundens omdöme

De har hjälpt oss med flertalet mindre jobb. Det har varit en del målningsarbeten, samt de märkte att panelen var dålig på garaget varav de även bytte panelen på halva garaget. De har även renoverat fönster fixat balkong och stolpar. Vi är väldigt nöjda och i den mån jag begriper upplever jag att de håller hög kvalite i vad de gör. De höll tiden enligt överenskommelse.

 

2015-09-20

av Peter

 

Fler mindre jobb Brittatorp, Rottne.

 

Kundens omdöme

Vi har anlitat Valon med personal. De har målat om hus o fönster utvändigt, satte klick golv samt tapetserat. De var väldigt snabba och resultatet blev bra. Kunde blivit lite tydligare med vad som ingick i priset ang material och arbete men det löste sig fint. Väldigt nöjd

 

 

2015-08-15

av Erica

 

Fönsterrenovering Sommarstuga

 

Kundens omdöme

Kittade om målade fönster, fungerade bra var snabba..Vi är jättenöjda. Detta är på vår sommarstuga i Blekinge! De höll det avtalade priset och var klara innan utsatt tid.

 

2015-06-01

av Ronny Mattsson

 

Fasadmålning samt staket och grindar, Tärnö Karlshamn.

 

Kundens omdöme

Fick dem som rekommendation och kan inte säga annat än att jag är väldigt nöjd med deras arbete och hela bemötandet. De tvättade samt målade hela huset 2 ggr, fixade även hängrännor och vindskivor och målade staket och grindar. De höll tiden, var snabba och effektiva, resultatet blev helt perfekt. Har rekommenderat dem till andra och anlitar honom mer än gärna igen i framtiden.

 

 

Copyright 2016 © All Rights Reserved